Onmoetingscentrum Noordewierweg

Het ontmoetingscentrum aan de Noordewierweg 252-1 te Amersfoort (Soesterkwartier) is 5 dagen per week geopend, van maandag tot en met vrijdag.

We beschikken over een eigen gezellige woonkamer, royal terras aan de zonnige kant en het Bos Birkhoven en Dierenpark Amersfoort op steenworp afstand. Met een abonnement op de Dierentuin zijn we daar dan ook regelmatig te vinden.

We bieden een programma dat passend is bij uw levensstijl en persoonlijke interesse. Er is voor ieder wat wils. Met de duofiets er op uit, een boodschap doen voor de lunch. Als bijrijder samen met de vrijwillige chauffeur de andere deelnemers ophalen of wegbrengen of helpen met het bereiden van de maaltijd. De krant lezen of een kaart-/ biljart spel doen? Graag starten wij samen met u een kaart (klaverjas)club, wandelclub, schaak of dam club, breiclub, een koor of een beweegclub. Ons motto is: Alles mag en niks moet!

Het ontmoetingscentrum is te vinden in buurthuis De Nieuwe Sleutel. Een gezellig en open inloophuis waardoor anderen ontmoeten tot de mogelijkheden behoort.  Er vinden van allerhanden activiteiten plaats. En er is een biljart waar ook de deelnemers van King Arthur Groep gebruik van mag maken.

Sociale kaart

King Arthur Groep heeft een sociale kaart ontwikkeld met organisaties waar u terecht kunt. Ook vindt u op de kaart een aantal tips om met een persoon met (beginnende) dementie om te gaan.

Programma

Maandelijks bieden wij onze deelnemers een gevarieerd programma met steeds aangepaste menu’s. Ter inspiratie kunt u een programmavoorbeeld bekijken, Klik hier

Nieuwsbrief

Mei

Nieuwsbrief Mei 2021

april
Nieuwsbrief april 2021

Februari

Nieuwsbrief februari 2021
Corona en de King Arthur Groep

Januari

Nieuwsbrief januari 2021

December

Nieuwsbrief december 2020
Zaterdag open vanaf 6 januari!
Eigen facebookpagina OC Noordewierweg

November

Nieuwsbrief november 2020
Maatregelen Corona King Arthur Groep
Informatie over Carefriend en IBT
Flyer Mantelzorgpas

Stichting Voorzorg Utrecht

De Stichting Voorzorg Utrecht is een uit 1938 stammend fonds, dat zich richtte op het verschaffen van genees- en/of heelkundige behandeling en verpleging in ziekenhuizen. Sinds 1994 heeft de stichting tot doel het bevorderen van de gezondheidszorg door het verlenen van subsidies aan (innovatieve) projecten. Informatie over de aanvraagprocedure en gesteunde initiatieven zijn te vinden op de website:
www.voorzorg-utrecht.nl.