Informatie

Voor informatie over
adres, telefoonnummer
en email klik hier

Sociale kaart

King Arthur Groep heeft een sociale kaart ontwikkeld met organisaties waar u terecht kunt. Ook vindt u op de kaart een aantal tips om met een persoon met (beginnende) dementie om te gaan. Klik hier voor sociale kaart Amersfoort, Klik hier voor sociale kaart Leusden

Ontmoetingscentrum Amersfoort

 

     


Ontmoetingsgroep King Arthur Groep: 
Een laagdrempelig ontmoetings- en activiteitencentrum


Aan het Spinetpad 2 te Amersfoort (Wijk Zielhorst) in het Wijkcentrum 't Middelpunt biedt King Arthur Groep 5 dagen per week van 10:00-16:00 uur ondersteuning en begeleiding aan mensen met (beginnende) geheugenproblemen, vergeetachtigheid en dementie. 

Bij voldoende animo behoren ook zaterdag en een avond tot de mogelijkheden.

Het wekelijkse activiteitenprogramma kan bestaan uit het werken in de tuin een bezoek aan de stadsparken, het timmeren van vogelhuisjes of andere tuinbeelden, maar ook lezingen, geheugentraining, schilderen en een spelletje behoren tot de mogelijkheden. Verder kunt u denken aan een kaart, wandel en biljartclub (pooltafel).

Deelname
Er kan flexibel deelgenomen worden van 1 uur tot een hele dag of meerdere dagen per week
Voor deelname is een toewijzing van de Wmo nodig, wij kunnen u behulpzaam zijn bij de aanvraag. U kunt ook particulier deelnemen..

Kennismaken
Ontmoetingscentrum Amersfoort kent geen wachtlijsten. Bent u benieuwd naar onze activiteiten, kom vrijblijvend kennismaken en meedoen.

 

King Arthur Groep 
Spinetpad 2
3822 DT Amersfoort 
035-2050950 (zorgbemiddeling en administratie) of Anita Schimmel 06-46457344
E-mail: ocamersfoort@kingarthurgroep.nl 

Impressie
     
Nieuws
Cursussen voor mantelzorgers - maandag 15 januari 2018

De volgende cursussen voor mantelzorgers worden gegeven. Mantelzorg den Dementie en Mantelzorg En niet aangeboren hersenletsel. Klik op de onderwerpen voor meer informatie.

 
Ansichtkaarten gezocht - zaterdag 18 juni 2016

OC Amersfoort in de krant. Dit maal ansichtkaarten gezocht. Klik hier voor het artikel.

 
Activiteitenprogramma
Centrumbijeenkomsten

Om ervoor te zorgen dat iedereen voldoende inbreng heeft en het programma goed aansluit bij de wensen van de deelnemers, worden er in 2016 in ontmoetings- centrum Amersfoort vier centrumbijeenkomsten gepland. Deze bijeenkomsten zijn bedoeld voor de deelnemers en de mantelzorgers. Er kan gesproken worden over activiteiten (zijn ze passend), de organisatie, uitstapjes, etc. Iedereen kan bij deze bijeenkomst zaken melden die hij/zij belangrijk vindt.

Programma 
14:00-16:00 uur 

Data


Klik hier voor de jaarplanning 2018