Sociale kaart

King Arthur Groep heeft een sociale kaart ontwikkeld met organisaties waar u terecht kunt. Ook vindt u op de kaart een aantal tips om met een persoon met (beginnende) dementie om te gaan.


IBT team Ede

 

Mogen wij ons even voorstellen?

Sinds kort is het Team Ede gestart met individuele ondersteuning en begeleiding aan mensen met dementie. Er is een zelfstandig IBT team dat vanuit de King Arthur Groep werkt in alle woonkernen van de gemeente Ede.

Het team heeft als belangrijkste missie om mensen met dementie goede persoonlijke dementiezorg te leveren. Dat betekent dat we altijd ruimte hebben voor persoonlijke aandacht, uitgaan van gelijkwaardigheid en het niet meer dan normaal vinden dat we meedenken en meebewegen met de behoefte van de zorgvrager en de mantelzorger. Begeleidend en ondersteunend, maar zeker niet betuttelend. De mens zien en in zijn of haar kracht zetten, dat geeft ons energie en hopelijk u ook!

Trefwoorden als daadkrachtig, bevlogen en initiatiefrijk staan hoog op ons lijstje. Als het gaat om onze werkwijze vormen termen als praktisch en oplossingsgericht kijken naar vraagstukken en wensen de basis. 

Nieuwsgierig geworden? We komen graag nader kennis maken. 

Het Team Ede is te bereiken onder: anita.schimmel@kingarthurgroep.nl of via 035 – 205 0950. Wilt u een van ons persoonlijk spreken dan kan dat natuurlijk ook.