Werken in ...

Woonzorgvoorziening Ridderspoor

De kleinschalige woonzorgvoorziening Ridderspoor (geopend in september 2013) is een sfeervolle huis in het centrum van Hilversum. Alle 22 appartementen zijn momemteel bewoond.  Een team van zorgverleners en begeleiders biedt 24-uurs zorg en een gevarieerd activiteitenprogramma. Meer informatie Ridderspoor...

Ontmoetingscentra

In de ontmoetingscentra in Soest, Soesterberg en Hilversum wordt een gevarieerd programma aan dagactiviteiten geboden aan mensen met dementie die (zelfsstandig) thuis wonen. Elk ontmoetingscentrum is op vaste dagen per week geopend, Meer informatie ontmoetingscentra...Zorgverleners

Bij King Arthur Groep bieden goedgekwalificeerde zelfstandigen in de zorg (zzp'ers) persoonlijke zorg en begeleiding aan de bewoners van onze kleinschalige woonzorgvoorziening, deelnemers van onze ontmoetingscentra en de zorgvragers met dementie die nog in een thuissituatie wonen. De zorg wordt kleinschalig en in dialoog met de bewoners/deelnemers en naasten georganiseerd en zo veel mogelijk afgestemd op individuele wensen.

Wij hebben regelmatig vacatures voor zelfstandig zorgverleners, zowel in de functies verpleging / verzorging als (activiteiten)begeleiding.

Voor al onze vacatures gelden de volgende functie-eisen:

  • Het gevraagde diploma zoals aangegeven
  • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel
  • In het bezit van een VOG
  • Ingeschreven bij een klachtencommissie
  • In het bezit van beroepsaansprakelijkheidsverzekering
  • In het bezit van het ZOZ keurmerk
  • Ingeschreven bij een keurmerk voor de zorg


E-Learning/scholing

King Arthur Groep maakt gebruik van de Free-Learning modules. Hiermee kunnen accreditatiepunten en een certificaat behaald worden. Klik hier voor de site van Free-Learning.  

Vacatures
.
Zoek vacatures op locatie
of
Zoek op trefwoord(en)
Freelance Kok
Locatie Koninginneweg 83 Hilversum

Omschrijving:

Omschrijving: 

Voor onze kleinschalige woon-zorgvoorziening `Ridderspoor` zijn wij op zoek naar een Freelance Kok die met veel passie voor onze bewoners wil koken. Ridderspoor is een kleinschalige, huiselijk ingerichte woon-zorgvoorziening en biedt een werkomgeving met een gezellige, ongedwongen sfeer. 

Samen in een zelf organiserend team bestaande uit professionals en vrijwilligers organiseer je niet alleen een heerlijk avondmaal, maar zal er ook een taakverdeling zijn van overige werkzaamheden, zoals o.a. het HACCP beheer, roosterplanning, voorraadbeheer, bestellen, het samenstellen van de menu´s en overige bijbehorende verantwoordelijke werkzaamheden.

Wat vragen wij:

Relevante werkervaring en/of een vak opleiding en kennis van HACCP en Allergenen.

Heb je ervaring met koken in een zorginstelling of lijkt het jou een uitdaging om verse en verantwoorde maaltijden te bereiden voor onze bewoners, begeleiders en gasten stuur dan je cv en motivatie naar: hr@kingarthurgroep.nlGeplaatst op 31-05-2016
CaseManager Dementie
Locatie Gooi- en Vechtstreek

Omschrijving:

Als casemanager dementie functioneer je binnen een netwerk ketenzorg kwetsbare ouderen en heb je een onafhankelijke positie ten aanzien van het regisseren van het zorgproces. Je bent het vaste aanspreekpunt. Je inventariseert de zorgvraag van cliënten en mantelzorgers en coördineert / regisseert het zorgproces.

Kortom: Inventariseren, coördineren, evalueren van zorg, ondersteunen van cliënt en mantelzorgers, registreren, communiceren en rapporteren.

Wat vragen wij:

 

HBO gekwalificeerd aangevuld met een opleiding casemanagement dementie of bereid om deze te volgen, HBO-V is een pré, maar geen vereiste.

Ervaring in de dementiezorg. 

Heb je interesse en lijkt het je leuk om in de regio aan de slag te gaan?

Stuur dan uw cv en motivatie naar: hr@kingarthurgroep.nl

 Geplaatst op 31-05-2016
Zzp'er Activiteiten Begeleider Ontmoetingscentra
Locatie Diverse locaties

Omschrijving:

Voor onze diverse ontmoetingscentra zijn wij op zoek naar gezellige en spontane ZZP´ers met een liefde voor het begeleiden van mensen met dementie. Het ontmoetingscentrum is geopend van 9.00 – 17.00 uur, maar je moet zeker geen negen tot vijf mentaliteit hebben. Lekker ondernemend zijn en houden van uitdagingen. Bij ons staat de mens centraal.

Je zult verschillende taken uitvoeren, waaronder teamoverleg, begeleiden van activiteiten en het opzetten van activiteiten, zorgplangesprekken voeren en uitwerken, een dagrapportage maken, intake gesprekken voeren of het bereiden van de lunch.

Samen met stagiaires en vrijwilligers werk je binnen een zelf organiserend team.

 

Wat vragen wij:

Minimaal diploma helpende niveau 2+ en eventueel een Opleiding Maatschappelijke zorg;

o.a. SPW niv. 3 of 4 of BSD (niv.3) of PBSD (niv.4)Heb je interesse en lijkt het je leuk om met onze deelnemers aan de slag te gaan?

Stuur dan uw cv en motivatie naar: hr@kingarthurgroep.nlLocaties : Hilversum, Soest, Soesterberg, Amersfoort, Almere

 


Geplaatst op 28-05-2016
Ervaren helpende verzorgende (niveau 2) en VIG-ers (niveau 3
Locatie Koninginneweg 83 Hilversum

Omschrijving:

Voor onze kleinschalige woon-zorgvoorziening `Ridderspoor´, voor mensen met dementie in Hilversum, zijn wij op zoek naar ZZP'ers voor de functies: 

Ervaren helpende verzorgende (niveau 2) en VIG-ers (niveau 3)

Het gaat om diensten van:

07:00-11:00 uur

07:30-15:30 uur
15:00-23:00 uur

 

Wat vragen wij:

Minimaal diploma helpende niveau 2 en (medicatie module is een pré) of Verzorgende-IG, niveau 3.

 

Ben jij die collega die in een gezellige werkomgeving en ongedwongen sfeer met veel passie voor het werk de juiste zorg en begeleiding kan bieden aan onze lieve bewoners, . 

Stuur dan je cv en motivatie naar: hr@kingarthurgroep.nl


Geplaatst op 28-05-2016
Individueel Begeleider Thuis (IBT)
Locatie Diverse locaties

Omschrijving:

Wij zijn op zoek naar gezellige en spontane ZZP´ers met een liefde voor het begeleiden van mensen met dementie. Wij bieden zorg en begeleiding voor mensen met dementie aan huis.

Diensten variëren qua tijden en zorgvraag/ opdracht.

Dit maakt dat jou taak als begeleider een uitdaging bied om de juiste zorg en begeleiding te geven aan onze zorgvrager. Bij ons staat de mens centraal.

Je zult verschillende taken uitvoeren, waaronder een zorgplangesprek voeren en uitwerken, het maken van rapportages, zorg en begeleiding bieden aan de zorgvrager, mantelzorg ondersteuning bieden.

Samen in een team van Individueel begeleiders thuis (IBT), werk je in een zelf organiserend team, waarbij ook enkele taken verdeeld zijn, zoals o.a.: intake gesprekken voeren maar ook contacten onderhouden met verwijzers.

 

Wat vragen wij:

Opleiding Maatschappelijke zorg (o.a. SPW niv.3 of 4 of BSD (niv.3) of PBSD (niv.4)

Een diploma helpende niveau 2 en voorzien van medicatie module is een pré.

(Inzetbaarheid is afhankelijk van opleidingsniveau).

Heb je interesse en lijkt het je leuk om met onze zorgvragers aan de slag te gaan?

Stuur dan uw cv en motivatie naar: hr@kingarthurgroep.nl

Locaties:

Regio Amersfoort (Amersfoort, Leusden, Soest, Baarn, Bunschoten, Woudenberg),

Regio Gooi- en Vechtstreek (Hilversum, Huizen, Blaricum, Weesp, Bussum, Eemnes en Naarden),

Regio Utrecht Zuid-Oost (Zeist, De Bilt, Utrechtse Heuvelrug, Bunnik, Wijk bij Duurstede),

Regio Veenendaal & Renswoude,

Regio Almere,
Regio Wijdemeren (Loosdrecht, Kortenhoef, Nederhorst den Berg, ‘s-Graveland, Ankeveen).


Geplaatst op 31-05-2016
Begeleiders in het bezit van een SPW diploma of vergelijkbaar (niveau 3)
Locatie Koninginneweg 83 Hilversum

Omschrijving:

Voor onze kleinschalige woonvoorziening voor mensen met dementie in Hilversum, zijn wij op zoek naar zzp'ers voor de functie: 

Begeleiders in het bezit van een SPW diploma of vergelijkbaar (niveau 3)

Het gaat om diensten van:
07:00-11:00 uur
07:30-15:30 uur
15:00-23:00 uur
en/of
19:00-22:00 uur

Zie ook de algemene functie-eisen bovenaan deze pagina.

Ridderspoor is een kleinschalige, huiselijk ingerichte woonvoorziening en biedt een werkomgeving met een gezellige, ongedwongen sfeer. NS station Hilversum centraal bevindt zich op 5 minuten loopafstand. 

Ben jij zzp'er in de zorg en wil jij je samen met andere zelfstandige zorgverleners volledig inzetten de bewoners met dementie de best mogelijke zorg en begeleiding te bieden?

Stuur dan uw cv en motivatie naar: hr@kingarthurgroep.nl


Geplaatst op 22-01-2016
Ervaren verpleegkundige (niveau 4 en 5)
Locatie Koninginneweg 83 Hilversum

Omschrijving:

 

Voor onze kleinschalige woon-zorgvoorziening `Ridderspoor´, voor mensen met dementie in Hilversum, zijn wij op zoek naar ZZP'ers voor de functies: 

Ervaren verpleegkundige (niveau 4 en 5)

Het gaat om diensten van:

07:00-11:00 uur

07:30-15:30 uur
15:00-23:00 uur

 

Wat vragen wij:

Minimaal diploma Verzorgende niveau 4 of 5.

 

Ben jij die collega die in een gezellige werkomgeving en ongedwongen sfeer met veel passie voor het werk de juiste zorg en begeleiding kan bieden aan onze lieve bewoners en daarin de eindverantwoordelijkheid draagt als begeleider plus. 

Stuur dan je cv en motivatie naar: hr@kingarthurgroep.nl


Geplaatst op 22-05-2016
Zorgverlenersprofielen

Gedetailleerde omschrijving van ekele zorgverleners- functies:


Stageplaatsen

Ben jij op zoek naar een stageplaats in een gezellige en ongedwongen sfeer? In ons OC Soest OC SoesterbergOC AmersfoortOC Almere , OC Hilversum   en onze woon-borglocatie Ridderspoor hebben wij stageplaatsen beschikbaar voor helpende verzorgende niv. 2, VIG niv. 3 & 4 en BSD niv.3 (begeleider specifieke doelgroepen) en PBSD niv.4 (persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen). Wij zijn Calibris erkend en bieden een reiskostenvergoeding (geen stagevergoeding). Interesse? Stuur een email naar HR.

 

Zorg thuis

Wij hebben regelmatig opdrachten / vacatures voor zzp'ers die zorg thuis kunnen bieden aan mensen met dementie in de regio Amersfoort, Soest, Hilversum, Veenendaal, Almere, Utrecht oost. Geïnteresseerd?
Stuur je cv en motivatie naar HR

Kennisplein voor zorgprofessionals


Op het kennisplein www.zorgvoorbeter.nl staat veel informatie die zorgmedewerkers in de praktijk kunnen gebruiken om de langdurige zorg te verbeteren. Meld je nu aan voor de gratis nieuwsbrief van www.zorgvoorbeter.nl

 

Voor de "definitieve zorgstandaard dementie" Klik hier.