Franchisenemer

King Arthur Groep realiseert onder de naam De Huizen van de Ronde Tafel zelfstandig en samen met zorgondernemers kleinschalige woonzorgvoorzieningen voor mensen met dementie. Dit concept wordt als franchiseformule in de markt gezet.

Door u aan te sluiten bij King Arthur Groep deelt u van de ene op de andere dag activiteiten met andere ondernemers en beschikt u over professionele ondersteuning en dienstverlening, creëert u schaalgrootte en draagvlak voor uw ideeën, bespaart u kosten en draagt u samen met uw collega franchiseondernemers bij aan het verbeteren van de kwaliteit van zorg en dienstverlening in de markt.

Het grote voordeel van het werken met de franchise formule “De Huizen van de Ronde tafel” is dat u als zorgondernemer de vrijheid heeft om de zorg en de onderneming op te zetten zoals u dat wilt en tegelijkertijd het gemak heeft van de naamsbekendheid en ondersteuning van King Arthur Groep

Bovendien heeft King Arthur Groep een groot netwerk en contacten bij partijen die u nodig heeft. Denk hierbij aan banken, gemeenten, juristen en accountants. Graag brengen wij de juiste partijen bij elkaar om te komen tot een succesvolle onderneming.

Waarom heet het concept De Huizen van de Ronde Tafel?
De Ronde Tafel symboliseert vriendschap, hoffelijkheid en gelijkheid. Aan de Ronde Tafel bespraken King Arthur en de ridders belangrijke vraagstukken en namen zij gezamenlijk besluiten. Niemand zat aan het hoofd en iedereen werd beschouwd en gehoord als gelijke. En dat is ook zoals King Arthur Groep met bewoners en samenwerkende partijen rond de tafel zit.

Keurmerk ZOZ (Zelfstandig Ondernemend Zorgverlener)

Met het KIWA keurmerk “Keurmerk ZOZ” van Kiwa Prismant kunnen zelfstandig ondernemend zorgverleners (ZOZ) in de thuiszorg zich onderscheiden in de zorgmarkt. Dit keurmerk wordt alleen toegekend aan zorgverleners die de juiste competenties hebben en bevoegd en bekwaam zijn om hun werkzaamheden uit te voeren. Voor elk van de vijf kwalificaties in de thuiszorg is een specifieke norm opgesteld. Van huishoudelijke verzorging tot gespecialiseerde verpleegkunde. Meer informatie kunt u vinden op www.mijnkeurmerk.nl

Informatie voor gegadigden

Meer informatie over zorgondernemer worden bij De Huizen van de Ronde Tafel?
Stuur dan een e-mail naar info@kingarthurgroep.nl